Overføre et fakturagrunnlag manuelt til historikken

Et fakturagrunnlag med statusen Godkjent er klart til å hentes inn av et økonomiprogram. Når det er godkjent og overført til regnskapsprogrammet, får det statusen Overført og flyttes automatisk over til fanen Historikk. Du kan nå flytte et fakturagrunnlag til Historikk fanen manuelt, om du ikke har et regnskapssystem koblet til Visma Byrå. Gjør følgende:

1. Trykk på Fakturagrunnlag fanen.
  2. Klikk på Overfør historikk-ikonet.

Alle fakturagrunnlag som er overført til historikk kan ses og skrives ut under fanen Historikk.

Relaterte emner

Overfør fakturagrunnlag til Visma eAccounting
Eksporter fakturabaser til din finansielle programvare i Visma Byrå
Angre overføring av fakturagrunnlag til historikken