Koble vedlegg

Når du har lastet opp et vedlegg og registrert den informasjonen du ønsker, kan du koble de til en transaksjon i regnskapet. Ved å velge Koble vedlegg, ulike vinduer vil åpnes avhengig om vedlegget er en kvittering eller en leverandørfaktura. I vinduet som åpnes, kan du fylle inn manglende informasjon og ferdiggjøre registreringen ved å bruke vedlegget som referanse. Vedlegget er da linket til banktransaksjonen som du lagrer og bokfører, og er også tilgjengelig i balansen, hovedboken og resultatrapporten.

Du kan koble flere vedlegg til en transaksjon. Det er også mulig å koble et vedlegg til en betaling i etterkant, ved å enkelt gå til bilaget eller leverandørfakturaen og velge Koble vedlegg. Om det er vedlegg som ikke har blitt koblet i programmet, vil motta ett varsel på dette når du logger inn.

Relaterte emner

Vedlegg
Last opp vedlegg
Slette vedlegg eller angre kobling