Deaktivere produkt

Finnes det salgsstatistikk på et produkt, går det ikke an å slette produktet fra produktregisteret. Du må da i stedet deaktivere produktet.

1. Velg Salg - Produkter.

Om du jobber med Lagermodulen, velg Lager - Produkter istedenfor.

1. Klikk på det produktet du vil deaktivere.
  2. Velg Redigere.
  3. Fjern haken for Aktiv. Hvis det ikke finnes noen historikk på kontoen kan du i stedet velge Slett.
  4. Velg Lagre.

Hvis du har en integrasjon mellom Visma eAccounting Smart og Visma Webshop, renses all informasjon om produktet i Visma Webshop når du deaktiverer det. Også bilder forsvinner.

Hvis du midlertidig kun vil fjerne produktet fra din nettbutikk kan du i stedet benytte Skjul produkt i Visma Webshop.

Les mer i hjelpen for Visma Webshop i avsnittet Opprett eller importere produkt.

Relaterte emner

Opprette produkt
Fjerne artikler