Fjerne artikler

Du kan slette produkter fra produktregistrert som aldri har vært brukt på salgsdokumenter. Finnes det salgshistorikk på produktet, går det bare an å deaktivere produktet.

1. Velg Salg - Produkter.

Om du jobber med Lagermodulen, velg Lager - Produkter istedenfor.

1. Velg det produktet du vil slette.
  2. Velg Redigere.
  3. Velg Slett.

Hvis du bruker integreringen mellom Visma eAccounting Smart og Visma Webshop, kan du ikke fjerne et produkt, selv om det aldri brukes.

Hvis du midlertidig kun vil fjerne produktet fra din nettbutikk kan du i stedet benytte Skjul produkt i Visma Webshop.

Les mer i hjelpen for Visma Webshop i avsnittet Opprett eller importere produkt.

Relaterte emner

Opprette produkt
Deaktivere produkt