Privata inkomster

I Deklaration under Deklaration - Privata inkomster behöver du som är enskild företagare uppge vissa inkomster och avdrag som inte har att göra med företagets uppgifter. Dessa måste du komplettera med för att programmet ska kunna resultatplanera och räkna fram det slutliga skattemässiga resultatet för din del.

De uppgifter du fyller i under Privata inkomster används sedan i programdelen Deklaration - Resultatplanering.

Gör så här:

1. Fyll i dina uppgifter.
  2. Klicka på Spara.

Relaterade avsnitt

Justeringar
Räntefördelning / Expansionsfond
Övriga uppgifter
Resultatplanering
Bokföring, bokslut och deklaration del 2 SKV 283
Traktamenten och andra kostnadsersättningar SKV 354