Foto's verwijderen of ontkoppelen

Als u een foto aan een aankoop met bon of een inkoopfactuur heeft gekoppeld, dan kunt u die koppeling op elk moment ongedaan maken. Wanneer u een inkoopfactuur of een aankoop met bon opent, dan worden de gekoppelde foto's automatisch daarnaast geopend.

Houd er rekening mee dat als u Verwijder foto selecteert, de foto dan permanent wordt verwijderd en de koppeling wordt verbroken. De foto wordt ook uit de Visma eAccounting-app verwijderd.

Verwante onderwerpen

Geüploade foto's
Foto's uploaden
Foto's koppelen

Zoekwoorden: Foto verwijderen, Foto wissen, Afbeelding annuleren, Foto annuleren, Afbeelding verwijderen.