Foto's koppelen

Wanneer u foto's heeft geüpload en de gewenste gegevens op de foto's heeft geregistreerd, dan kunt u ze aan uw boekhoudtransacties koppelen. Als u Koppel foto selecteert, dan wordt voor een bon een andere weergave geopend dan voor een inkoopfactuur. In de geopende weergave kunt u eventuele ontbrekende gegevens invoeren en de registratie met behulp van de foto voltooien. De foto wordt dan gekoppeld aan de banktransactie, die u vervolgens bewaart en boekt. Daarna is de foto ook beschikbaar in de rapporten Balans, Grootboek en Resultatenrekening.

U kunt meerdere foto's aan één transactie koppelen. Het is ook mogelijk om achteraf foto's aan een aankoop met bon of inkoopfactuur te koppelen, gewoon door het boekstuk of de inkoopfactuur te openen en Koppel foto te selecteren. Als er niet-gekoppelde foto's in het programma aanwezig zijn, dan ontvangt u daarvan bij het inloggen een melding.

Verwante onderwerpen

Geüploade foto's
Foto's uploaden
Foto's verwijderen of ontkoppelen