Mijn diensten

You are here:Veelgestelde vragen > Hoe voeg ik tweestapsverificatie toe?

Hoe voeg ik tweestapsverificatie toe?

Tweestapsverificatie maakt het inloggen veiliger en kan voor individuele gebruikers maar ook voor alle gebruikers in het bedrijf onder Mijn diensten worden ingeschakeld. Over welke opties u beschikt hangt af van de rechten die u op vismaonline.com hebt.

Met tweestapsverificatie voegt u een extra beschermingslaag toe aan de account waarbij u inlogt. U logt met tweestapsverificatie in door de app Google Authenticator op uw mobiele telefoon te openen. De app genereert vervolgens een beveiligingssleutel die u invoert wanneer u bij Mijn diensten inlogt met uw e-mailadres en wachtwoord. Als u Onthoud dit apparaat gedurende 30 dagen markeert wanneer u inlogt, dan hoeft u alleen maar elke 30 dagen een nieuwe beveiligingssleutel in te voeren.

Aanbevelingen voor accountantskantoren
We raden aan om tweestapsverificatie voor alle gebruikers van het accountantskantoor in te schakelen. Inloggen bij vismaonline.com wordt hierdoor nog veiliger. Het inschakelen heeft geen gevolgen voor uw klanten.

Als u tweestapsverificatie niet inschakelt, dan kunt u er desondanks toch mee te maken krijgen als een klant besluit deze instelling voor alle gebruikers van zijn bedrijf in te schakelen. Dit geldt dan voor alle werknemers van het accountantskantoor die deelnemer zijn in diensten voor de klant.