Mijn diensten

You are here:Veelgestelde vragen > Wat is een supportcode en hoe gebruik ik deze?

Wat is een supportcode en hoe gebruik ik deze?

Een supportcode is een inlogcode die door onze supportafdeling wordt gebruikt om tijdelijk toegang te verkrijgen tot uw dienst. U genereert deze door op Geef toegang aan support te klikken in het menu aan de rechterkant. Selecteer Maak aan bij Hulp en ondersteuning. Nu staat er een code in Ondersteuningscode. Vervolgens verstrekt u deze code aan de supportmedewerker, zodat deze toegang heeft tot uw gegevens en u kan helpen met het probleem.