Mijn diensten

You are here:Veelgestelde vragen > Waarom kan ik een samenwerking niet beëindigen?

Waarom kan ik een samenwerking niet beëindigen?

In de meeste gevallen is de reden dat er geen hoofdcontactpersoon voor de klant is. U lost dit op door een nieuwe Hoofdcontactpersoon in te stellen. Schakel over naar het bedrijf van de klant en klik dan op Gebruikers. Wijzig een gebruikersrol door in de lijst op de gebruiker te klikken. Maak deze gebruiker Beheerder en Hoofdcontactpersoon. Staat uw klant niet in de lijst met gebruikers, dan moet u eerst een nieuwe gebruiker aanmaken.