Mijn diensten

You are here:Veelgestelde vragen > Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Om een wachtwoord te wijzigen klikt u rechts bovenaan op de naam van uw bedrijf. Selecteer Mijn gebruikersprofiel en klik op Wijzig wachtwoord.

Voer uw huidige wachtwoord in. Wanneer u het nieuwe wachtwoord begint te typen, ziet u een lijst met criteria waaraan uw nieuwe wachtwoord moet voldoen. Als ze allemaal groen zijn, dan voldoet het wachtwoord aan de eisen. Voer het nieuwe wachtwoord nogmaals in het veld Bevestig wachtwoord in en klik dan op Wijzig wachtwoord. Uw wachtwoord is nu gewijzigd.