Fakturatillegg

Generelt

Du kan opprette produkter du ønsker skal komme frem på alle fakturaer automatisk. Et eksempel på dette er fakturagebyr.

Fakturatillegg kan du opprette og vedlikeholde under fanen Klient i båndet øverst i bildet. Velg Økonomi | Diverse | Fakturatillegg under gruppen Innstillinger.

NB! Et produkt må være opprettet først før du kan definere dette som fakturatillegg.

Dersom du ønsker fakturatillegg automatisk skal legges inn ved fakturering, definerer du dette under systeminnstillinger for fakturering.