E-post

Generelt

Benytter du Microsoft Outlook har Visma Quality Management en mulighet for å integrere seg med denne e-postleseren, og vise alle e-poster og mapper fra Microsoft Outlook direkte inn i applikasjonen. Skal du benytte e-postfunksjonen, krever det at du er logget på som en medarbeider.

Bildet er delt i 2 deler, der du vil finne samme mappestruktur som du har i Microsoft Outlook på venstre side. Innboksen med e-postene finner du til høyre. Du kan du velge hvordan du vil behandle dem fra menyen øverst eller ved å høyreklikke i listen.

Innboksen har en litt annen inndeling enn i Microsoft Outlook. I tillegg til navn, emne og dato har du felt for status, aktør og retning (inngående eller utgående).

Om du ønsker, kan du importere e-postene slik at de kan lagres under den enkelte forbindelse.

Se også

Integrasjon med Microsoft Outlook

Behandling av e-post

Manuell behandling av e-posten betyr at du slipper å få med uinteressant post inn i Visma Quality Management. Du velger kun det som du ønsker å ta vare på, og arkiverer det under aktuell forbindelse.

Du kan både velge å avvente import for en bestemt melding og å ekskludere bestemte e-poster fra importen. Du har også anledning til å ekskludere bestemte adresser, slik at du slipper å få med søppelpost.

Alle meldinger blir liggende igjen i Microsoft Outlook etter import.

Meldinger som du velger å slette blir også slettet fra Microsoft Outlook.