Klienter

Generelt

Her finner du alle klientene du kan jobbe med. Du må åpne en klient for å jobbe med denne.

Du kan foreta utvalg i listen og sortere og gruppere listen slik det måtte passe din bruk.

Se også

Klient / firma

Meny

I båndet øverst i bildet finner du disse valgene vedrørende klientene:

Bildevelgeren

I bildevelgeren til venstre i detaljbildet kan du vise klientlisten.

Klienter

Bildet viser en klientliste, som er en oversikt over tilgjengelige klienter / firma du kan jobbe med.

Dersom Visma Quality Management benyttes kun for ett firma, vil firmanavn erstatte Klienter.

Over bildevelgeren finner du også en liste over dine sist åpnede klienter. Du kan åpne klientene direkte fra denne listen.

Klientliste

Har du valgt Klienter i bildevelgeren i oppstartsbildet har du oversikt over hvilke klienter/firma du kan jobbe med:

Du kan også lage ulike utvalg, velge kolonner, sortere og gruppere klientlisten slik at den er tilpasset ditt bruk.

Utvalg i klientlisten

Du kan lage dine egne utvalg av klienter. Klikk på pilen og velg Rediger utvalg:

Du får da opp et bilde som viser utvalg som er laget. Velg Ny, Endre eller Slett for å opprette, endre på eller slette utvalg i listen.

Når du oppretter eller endrer utvalg, skriver du inn et navn, velger om dette utvalget skal være Privat, setter inn en valgfri beskrivelse og flytter klienter som skal være med i utvalget fra Tilgjengelige klienter til Klienter i utvalg. Benytt knappene Legg til og Fjern for å flytte klienter mellom valgene.

Generelle funksjoner i klientlisten

For å redigere i klientlisten, trykk på høyre musetast og du får denne menyen: