Klient / firma

Generelt

Visma Quality Management er bygd opp slik at du velger hvilken klient du skal jobbe med.

Du åpner en klient og jobber med denne fra dette bildet.

Se også

Meny og navigasjon

Meny

I båndet øverst i bildet finner du fanen Klient som gir deg generelle valg og innstillinger for klienten.

Bildevelgeren

Når du har valgt hvilket firma/hvilken klient du vil jobbe med, vil bildevelgeren til venstre i bildet vise hvilke programmer og rutiner som er tilgjengelig.

De forskjellige hoveddelene er inndelt i ulike listevisninger i hovedvinduet. Hva som kommer frem av opplysninger, avhenger av hvilket bilde du velger. Alle bildene kan vises eller skjules ved å trykke på pilene til høyre for navnet på den enkelte gruppe, for eksempel Planlegging. Du kan også endre visning ved å høyreklikke og velge fra menyen.

Dashboard

Her finner du et dashboard som gir en enkel, grafisk oversikt over trender og utvikling på klienten.

Egenskaper

Her finner du egenskaper og innstillinger som gjelder for klienten.

Hjem (firmanavn)

Inngangsportalen for klienten du jobber med. Her kan du fakturere for klienten/byrået, planlegge oppdrag og oppgaver, vedlikeholde forbindelser for klienten, og lignende. I menyen vil navnet på valgt klient stå, for eksempel Demobyrå AS.

ERP-System

Inngangsportalen/menysystemet for ERP-systemet som er satt opp på klienten. Avhengig av hvilket ERP-system klienten er satt opp med, så vil du her enten få DI-Business eller Visma Business.