ERP-system

Generelt

Her finner du menystrukturen for ERP-systemet som er valgt på klienten. Fra bildet kan du åpne de ulike bildene i ERP-systemet, slik som bilagsregistrering, fakturering, egenskaper, rapportering, og lignende.

Visma Quality Management støtter direkte integrasjon med to ERP-systemer, DI-Business og Visma Business.

Valgt ERP-system

Valg av ERP-system/Regnskapssystem finner du på klienten, under Hjem (firmanavn) | Egenskaper | Innstillinger, og gruppen ERP:

NB! Har du ikke valgt ERP-system, vil ikke ERP-system være et tilgjengelig valg på klienten.

Meny

Visma Business

I fanen Visma Business i båndet finner valg for klienten dersom denne benytter Visma Business Regnskapsbyrå. Du ser kun fanen dersom du har valgt Visma Business i Bildevelgeren, og forutsetter at Visma Business er valgt som ERP-system.

Knappen under gruppen Programmer starter opp Visma Business.

Knappen Importer fra Visma Business starter opp importprogrammet hvor du kan velge å importere nye eller endrede opplysninger om kontoplan, avdelinger, prosjekter, kunder og medarbeidere.

DI-Business

I fanen DI-Business i båndet finner du valg for klienten dersom denne benytter DI-Business. Du ser kun fanen dersom du har valgt DI-Business i Bildevelgeren, og forutsetter at DI-Business er valgt som ERP-system.

Egenskaper DI-Business

Her setter du egenskaper som gjelder spesielt for DI-Business.

Bildevelger

Hvordan bildevelgeren ser ut er avhengig av hvilket ERP-system som er valgt på klienten, og denne vil inneholde valg for å åpne de ulike rutinene direkte i ERP-systemet.

ERP-system du kan velge mellom er Ingen, Visma Business og DI-Business.