Dokumentasjon

Lagring av dokumenter og viktige lenker knyttet til kunden i Dokumentasjon - Dokumentarkiv vil hjelpe deg med å samle kundens dokumenter på ett sted, Lagrede dokumenter bør fullføres redigert, siden formålet med arkivet kun er å samle kundens dokumenter på ett sted. Hvis du har dokumenter du ønsker å redigere og oppdatere, anbefaler vi deg å i stedet legge til en lenke til dokumentene eller filene du har lagret enten i Google Driver/Microsoft OneDrive eller en annen skybasert tjeneste. Der har du mulighet til å redigere og oppdatere dine dokumenter og du og dine kolleger kan enkelt få tilgang til relevant informasjon via lenkene til nettsidene/dokumentene du har lagt til her.

Merk at det er brukerrettighetene satt i den skybaserte tjenesten som styrer tilgangen til koblede filer.

Du kan også koble kategorier til dokumentene for å gruppere dem etter en struktur dere bruker i byrået. Les mer i Dokumentkategorier.

Du kan velge om du vil ha filtrene i toppen skjult eller utvidet. Hvis du ikke bruker filtrene så ofte, anbefaler vi at du får filtrene sammen for å få mer plass til rutenettet. Det er også et utvidet søkealternativ som du kan bruke til å søke etter Dokumentkategorier, Oppgaver, Dokumentnavn og Dokumentansvarlig.

Støttede filtyper er: ".pdf", ".jpg", ".jpeg", ".png", ".doc", ".docx", ".xls", ".xlsx", ".ppt" ".pptx", ".se", ".sie", ".txt", ".rtf", ".skb", ".bck" og ".pbu".

Du kan laste ned og/eller slette dokumenter på to måter:

• Du kan bruke ikonene på høyre side av dokumentet i kolonnen Handling for å slette eller laste ned.

Hvis du ønsker å velge flere dokumenter, kan du gjøre det ved å merke av i avkrysningsboksen på venstre side av et dokument eller merke av i boksen øverst for å velge alle.

• Trykk på Last ned nederst på siden. Alle merkede dokumenter vil bli lastet ned i en zip-fil navngitt med kundens navn.

• Trykk på Slett nederst på siden. Alle merkede dokumenter vil nå bli slettet.

Hvis du har et samarbeid med en kunde i Visma Økonomioversikt, kan dokumentene du har lagt til i Visma Økonomioversikt lagres i Dokumentarkivet i Visma Byrå. Når du har lastet opp et dokument til Visma Økonomioversikt, kan du velge Lagre i Visma Byrå. Dette gjør dokumentet synlig i kundens Dokumentarkiv i Visma Byrå.

Oppdragssbrev - Her lager og lagrer du oppdragsbrevene for kunden. Les mer i Oppdragsbrev.

Systemdokumentasjon er et underarkiv som du finner ved å trykke på pilen i fanen. Systemdokumentasjonen beskriver hvordan ERP-systemet er strukturert og hvordan andre system er tilkoblet ERP-systemet. Dette vil hjelpe dine kunder og deg som en konsulent til å få en oversikt over den digitale og manuelle informasjonsflyten til ERP-systemet. Les mer i Opprett systemdokumentasjon

Fullmakter er også et underarkiv som du finner ved å trykke på pilen i fanen. Fullmaktsfunksjonaliteten gjør det mulig å håndtere alle fullmakter du har på dine kunder. Les mer i Arbeid med fullmakter.