Nå skal vi sørge for at du kommer i gang!

Kom i gang

Nyheter

Vanlige spørsmål

Opprette faktura

Du kan opprette din første faktura under Salg - Faktura. Du trenger ikke legge til verken kunder eller produkter for opprette en faktura, dette kan gjøres direkte på fakturaen.

Opprett faktura
Opprett og betal en faktura
Faktura og betaling

Registrer leverandørfaktura

Registrer dine leverandørfaktura direkte under Kjøp - Leverandørfaktura. Du kan legge til leverandør samtidig som du registrerer fakturaen. På startsiden har du full kontroll over hvilke fakturaer som ligger til forfall.

Registrer leverandørfaktura
Registrer leverandørfaktura

Import fra ditt gamle system

Hvis du har brukt et annet program tidligere, kan du enkelt importere opplysninger derfra til Visma eAccounting Smart. Dette gjør arbeidet med ditt nye program mye enklere.

Import og eksport
Brukerhåndbok på hvordan importere/eksportere
Importere produkter
Innstillinger for regnskapsår og IB
Bestill hjelp til overføring av data

5-stegsguide til hvordan du skal komme i gang.

Guiden tar deg gjennom de 5 viktigste stegene når du skal starte med Visma eAccounting Smart.

Brukerguide
Regnskapsordbok
Bestill gratis oppstartshjelp

Se flere filmer om Visma eAccounting Smart

Betalingsvarsel
Kreditere og kjede en faktura