Legg til/endre eller slett logo

Du kan endre utseendet på fakturaen enten ved å laste opp en logo sammen med en footer med firmaets informasjon, eller ved å laste opp en faktura bakgrunn.

Logoen kan ikke være større enn 1 MB, og den må være lagret i GIF-, JPG- eller PNG-format.

Legg til/endre logo

1. Velg Innstillinger - Firmainnstillinger - Andre opplysninger.
  2. Klikk på Legg til/endre logo.
  3. Bla til logoen/bildet på datamaskinen.
  4. Klikk Åpne for å legge til logoen på faktura eller tilbudsmal.
  5. Velg Lagre.

Slett logo

1. Velg Innstillinger - Firmainnstillinger - Andre opplysninger.
  2. Klikk Slett for å fjerne logoen fra faktura eller tilbudsmalen.
  3. Velg Lagre.

Du kan legge til logoen din i alle e-poster som sendes fra programmet (f.eks. ordre, tilbud, fakturaer) ved å huke av boksen Vis logo i e-post.

Relaterte emner

Opprett faktura
Opprette tilbud
Lage ordre