Opprette tilbud

Tilbud og Ordre er en tilleggstjeneste som ikke bare gir deg full kontroll over bare faktureringen, men hele salgsprosessen. Hvis du vil opprette og sende bekreftelse på tilbud og ordre til dine kunder aktiverer du denne funksjonaliteten under menyen Utvidelser som du finner til venstre i Visma eAccounting Smart.

1. Velg Salg - Tilbud.
  2. Velg Nytt tilbud.
  3. Velg kunden du skal sende tilbudet til.
  4. Fyll ut tilbudsdatoen. Datoen i feltet Gyldig t.o.m fylles ut automatisk.
  5. Legg til produktene du vil tilby.
  6. Foreta ett av følgende valg når du er ferdig med tilbudet:
Sende tilbud via e-post Tilbudet sendes automatisk til e-postadressen angitt for kunden i kunderegisteret. Emnefeltet blir fylt ut med tilbudsnummeret. Tilbudet lagres under Sendte tilbud og får statusen Sendt.
Skriv ut som PDF Tilbudet lagres som PDF, og du får beskjed om at det kan skrives ut. Tilbudet lagres under Sendte tilbud og får statusen Sendt.
Lagre utkast Tilbudet sendes ikke til kunden, men lagres under Utkast.

Du kan også velge å registrere et tilbud ved å klikke på kunden under Salg - Kunder. Der ser du samtidig informasjon om kundens innkjøp og betalinger.

Mer hjelpsomme tips

Relaterte emner

Tilbud
Kopiere tilbud
Godkjenne tilbud
Fjerne tilbud
Opprette faktura fra tilbud
Opprette ordre fra tilbud
Legg til/endre eller slett logo
Opprette produkt
Firmainnstillinger