Opprette ordre fra tilbud

1. Velg Salg - Tilbud.
  2. Velg tilbudet du vil opprette en ordre av i listen under Sendte tilbud.
  3. Velg Handling - Opprett ordre for å opprette en ordre basert på informasjonen fra tilbudet.

Legg til en produktlinje ved å trykke på Enter eller trykke på plussknappen på slutten av produktlinjen. Fjern en produktlinje ved å klikke på minusknappen. Hvis du vil legge til en tekstlinje, klikker du på Ny tekstlinje. Du kan også endre rekkefølgen på tekst- og produktlinjene ved å klikke på de tre strekene og dra linjen dit du vil ha den.

1. Foreta ett av følgende valg når du er ferdig med ordren:
Send ordrebekreftelse som e-post Ordren sendes automatisk til e-postadressen som er angitt på kunden i kunderegisteret.
Opprette ordrebekreftelse som PDF Ordren åpnes som PDF og kan skrives ut på papir.
Lagre utkast Orden lagres under Utkast.

Relaterte emner

Ordre
Lage ordre
Kopier ordre
Opprette restordrer
Sluttfør ordre
Skrive ut følgeseddel
Opprette faktura fra ordre
Opprette produkt
Legg til/endre eller slett logo