Via Visma Advisor kan du bjuda in dina kunder till ett samarbete i en eller flera av Vismas lönetjänster (Visma Lön Anställd/Visma Min Lön).

Samarbetet aktiveras via Visma Advisor och heter Visma Lön-paketet. I Visma Lön 600 väljer du vilken av väljer du sedan vilka av tjänsterna som ska användas för kunden.

Eftersom dina kunder kan ha olika upplägg i Visma idag, kan aktiveringsförfarandet skilja sig något. Välj därför det scenario som passar just din kund bäst.

Visma Min Lön är en del av Visma Lön Anställd. Om du vill bjuda in en kund till ett samarbete enbart för Visma Min Lön, så måste detta samarbete aktiveras via Visma Lön Anställd.

Relaterade avsnitt

Samarbeta med dina kunder via Visma Advisor
Aktivera samarbete i Visma eEkonomi Fakturering till Visma Administration
Aktivera samarbete i Visma Lön Smart från Visma Advisor