Aktivera samarbete i Visma Lön Smart från Visma Advisor

Med Visma Lön Smart får du ett webbaserat löneprogram med automatiska uträkningar och rapportering.

Observera att det bara är du som byrå som har tillgång till Visma Lön Smart. Det är via tjänsten Visma Lön Anställd som själva samarbetet sker.

I Visma Lön Smart väljer du mellan två arbetssätt för tidregistrering.

• Du kan som byråmedarbetare registrera tider och avvikelser för din kunds anställdas i löneprogrammet. Via Visma Lön Anställd har de anställda full kontroll på sitt schema, arbetade timmar, flex, frånvaro och semestersaldo antingen på webben eller i mobilen.

• Din kund låter sina anställda själva registrera sina tider och/eller avvikelser. I detta fallet använder de Visma Lön Anställd antingen via webben eller i mobilen. Innan uppgifterna kommer in i löneprogrammet kan en attestansvarig på företaget godkänna tidrapporterna digitalt och du gör därefter lönekörningen med ett par klick. De anställda får även full koll på sina lönebesked, flex- och semestersaldo. Med appen Visma Lön Anställd kan kundens anställda registrera sina tider och ta emot sina lönebesked direkt i mobilen.

Du kan läsa mer om hur du kommer igång med Visma Lön Smart i hjälpen för Visma Lön Smart här. Vill du ha mer information om programmets funktioner och priser, kan du läsa mer på vismaspcs.se. Det finns mer information i hjälpen för Visma Lön Smart i avsnittet Kom igång om de anställda ska registrera tider och avvikelser.

Aktivering av samarbetet görs för kunden på fliken Samarbeten i Visma Advisor, Eftersom dina kunder kan ha olika upplägg i Visma idag, kan aktiveringsförfarandet skilja sig något. Välj därför det scenario som passar just din kund bäst.

Aktivera samarbete i Visma Scanner från Visma Advisor
Aktivera Visma Advisor Period & År från Visma Advisor
Aktivera samarbete i Digitala fakturor och dokument
Aktivera samarbete i Visma eEkonomi Fakturering till Visma Administration
Aktivera samarbete i Visma Kundfaktura från Visma Advisor
Aktivera samarbete i Visma Utlägg från Visma Advisor
Avsluta samarbete för en tjänst
Visa/redigera aktiva samarbeten på vismaspcs.se