Banktransacties afstemmen

Er zijn twee tabbladen onder Kas- en banktransacties. Eén waarop u alle banktransacties voor een bepaalde periode kunt zien, en één waarop u kunt zien welke banktransacties moeten worden gecontroleerd of handmatig moeten worden afgestemd. Als de knop van een transactieregel groen is, dan heeft het programma een boekhoudtransactie gevonden die daar hoogstwaarschijnlijk bij hoort, bijvoorbeeld een factuur. Als u dat wilt, dan kunt u deze twee transacties met elkaar afstemmen door op de knop te klikken. Als de knop oranje is, dan moet u de banktransactie handmatig met de boekhoudtransactie afstemmen.

Verwante onderwerpen

Met bankkoppeling werken
Bankbestanden inlezen
Banktransacties handmatig registreren