Synkronisere med Visma Webshop

Når synkronisering gjøres mellom Visma eAccounting Smart og Visma Webshop byttes informasjonen ut mellom programmene. Informasjon flyttes over mellom programmene, som for eksempel oppdateringer av produktregisteret eller mottatte bestillinger.

Når du aktiverer integrasjon mellom Visma eAccounting Smart og Visma Webshop gjøres synkronisering mellom programmene automatisk og all informasjon oppdateres fortløpende.

Merk at nye produkter skjules i Visma Webshop som standard, så du kan legge til tekster og bilder før du gjør de tilgjengelige for kundene dine.

Du kan deaktivere og aktivere synkroniseringen under Innstillinger - Firmainnstillinger, fanen Øvrige opplysninger.

Det er viktig å vite at om du deaktiverer synkroniseringen, vil alle ordre i nettbutikken som er gjort under synkroniseringen med Visma eAccounting, ha status Låst.