Andre forbindelser

Generelt

Andre forbindelser er andre typer forbindelser som eksempelvis hoteller, samarbeidspartnere og lignende.

Når du har valgt en annen forbindelse får du en bildevelger til venstre hvor du kan vedlikeholde diverse opplysninger knyttet til valgt annen forbindelse, for eksempel Kategorier med videre.

Se også

Forbindelser

Meny

Oversikt over andre forbindelser

Dersom du går til Hjem (firmanavn) | Forbindelser | Andre forbindelser på klienten, får du opp fanen Annen forbindelse i båndet øverst i bildet:

Når du står i søkebildet for andre forbindelser, vil fanen vise kommandoer som gjelder på tvers av alle forbindelsene, mens har du foretatt utvalg eller søkt frem andre forbindelser får du også frem kommandoer som gjelder for valgte eller markerte forbindelser i listen. Bildet over og beskrivelsene under viser alle kommandoene.

Annen forbindelse

Når du åpner en annen forbindelse får du denne menyen:

Ny annen forbindelse

For å opprette ny forbindelse, velger du firma/klient, og deretter fanen Ny i båndet øverst i bildet.

I gruppen Forbindelse, trykker du på knappen Annen forbindelse:

Skriv navnet på forbindelsen, eller start på navnet og trykk på knappen for oppslag mot Visma Bizweb:

Du kan også opprette ny annen forbindelse ved å klikke på Ny under gruppen Redigering i fanen Annen forbindelse i båndet.

Fyll eventuelt ut organisasjonsnummer, velg om dette er en organisasjon eller person, og hvilken aktør dette er en forbindelse for.

Klikk OK for å opprette forbindelsen.

Bildevelger

I bildevelgeren til venstre i detaljbildet kan du vedlikeholde forbindelsen.

Egenskaper

• Detaljer
    Her finner du generelle egenskaper, slik som navn, lokalitet, adresser, og lignende.
  • Kategorier
    Med kategorier kan du gruppere forbindelsene etter ønske, for eksempel per fylke. Det er mulig å legge til flere kategorier. Nye kategorier kan legges til i bildet over tilgjengelige kategorier, ved å klikke på Endre knappen øverst i bildet.

Sammendrag

• Sammendrag
    Viser en liten og kort oversikt over de mest relevante egenskapene.

Planlegging

• Avtaler
    Her vises en oversikt over alle avtaler i kalenderen/kalenderelementer som gjelder forbindelsen. I kundebildet vil du også se alle oppgaver knyttet til kunden, uavhengig av hvem som er ansvarlig eller utfører.
  • Oppgaver
    Her ser du alle oppgaver som gjelder denne forbindelsen. I fanen for oppgaver i Kundebildet ser du alle oppgaver og oppdrag knyttet til kunden, uavhengig av hvem som er ansvarlig eller utfører.

Forbindelser

Dokumenter

• Dokumenter
    Her kan du legge til ulike dokumenter som gjelder forbindelsen.
  • Arbeidsdokumenter
    Et arbeidsdokument er et dokument som fremdeles er under arbeid. Det er ennå ikke klargjort for "arkivering". Det er gjerne her du oppretter dokumenter, og disse blir "arkivert" under Dokumenter når disse er ferdig behandlet.
  • Notater
    Her kan du legge til notater som gjelder forbindelsen.

Egenskaper

Alle aktuelle felt i bildet kan gjøres synlige i de enkelte listene ved hjelp av Feltvelgeren.