Hovedbildet

Generelt

Hovedbildet for Visma Quality Management gir deg tilgang til alle produkter, rutiner og prosesser som er tilgjengelig i programmet. Rutiner som gjelder på tvers av klienter eller for deg som medarbeider finner du i dette bildet.

Fra Hovedbildet starter du også opp klient / firma du skal jobbe med.

Se også

Meny og navigasjon

Meny

I båndet øverst i bildet finner du disse valgene vedrørende hovedbildet:

Kommandolinje / Verktøylinje

Kommandolinjen og verktøylinjen finner du rett under båndet og kan se slik ut:

Kommandolinjen (øverste linjen i bildet over) og verktøylinjen (nederste linjen i bildet over) inneholder kommandoer som alltid vil være synlig uavhengig av hvilke bilde du er inne på (gjelder kun hovedbildet).

Det er mulig å tilpasse linjene og velge hvilke kommandoer som skal være synlige, i tillegg til å stokke om på de.

Dersom du skriver inn søkeord i <Søk og kommandoer>-feltet, vil dette gjøre et søk i dokumentasjonen.

Bildevelger

I bildevelgeren til venstre i detaljbildet velger du hva du skal jobbe med.

Infosenter

Infosenteret er en inngangsportal som gir deg enkel tilgang til dokumentasjonen for Visma Quality Management, komme i gang hefter, direktelenker til ulike emner og produkter i Visma Community, samt en oversikt over nyheter og tips om programvaren.

Hjem (pålogget bruker)

Hjem (pålogget bruker) gir deg ulike personavhengige tilganger til rutiner som gjelder for byrået/brukeren eller på tvers av klienter. Er brukeren koblet til en medarbeider finner du navnet på medarbeideren i menyen. Er brukeren ikke koblet til en medarbeider vises brukernavnet.

Klienter

Her finner du alle klientene du kan jobbe med. Du må åpne en klient for å jobbe med denne.