Nieuw in Visma eAccounting Standaard

Verbetering

Verdelingen automatisch boeken

Werk nog efficiënter en zorg ervoor dat uw boekhouding altijd actueel is door het boeken van verdelingen te automatiseren. Wanneer de datum voor een toekomstige verdeling wordt bereikt, zal het programma de verdeling automatisch boeken. U activeert dit onder Instellingen - Bedrijf - Boekhouding door de optie Boek verdelingen automatisch te selecteren. Daarna zorgt Visma eAccounting Standaard voor de rest.

De eerste automatische boeking gebeurt de dag nadat deze instelling is geactiveerd, mits er iets te boeken is.

Bedrijfsinstellingen
Verwerk meerdere

Verbetering

Toon de leverdatum op afdrukken van verkoopfacturen

Het is nu mogelijk om de leverdatum wel of juist niet op afdrukken van verkoopfacturen te laten zetten. In Afdrukinstellingen onder Instellingen - Bedrijf vindt u de nieuwe optieToon leverdatum op afgedrukte facturen.

Deze instelling kan handig zijn als bij u de nadruk ligt op de verkoop van diensten in plaats van goederen; door de optie te demarkeren wordt de leverdatum niet op de afdrukken getoond.

Bedrijfsinstellingen
Verkoopfactuur aanmaken

Verbetering

Meer flexibiliteit bij het beëindigen van verdelingen van boekstukken

Als u voorheen verdelingen wilde beëindigen, dan moest u alle verdelingen van een boekstuk verwijderen, ook bij een mix van voltooide en toekomstige verdelingen.

We hebben deze functionaliteit nu verbeterd en flexibeler gemaakt, zodat u nu kunt kiezen of u alleen de toekomstige verdelingen of zowel de toekomstige als de voltooide verdelingen wilt beëindigen. Voordat u de verdelingen boekt, wordt op het scherm toegelicht wat het programma in de verschillende situaties doet. In mei is deze verbetering ook al voor inkoopfacturen uitgebracht.

Verdeling van boekstukken beëindigen

Verdeling van inkoopfacturen beëindigen

Zoekwoord: updates