Du er her: Veiledninger > Veiledninger DI-Business > Bizweb

Søk i Visma Bizweb

Generelt

Funksjonen benyttes til å kunne korrigere kunder/leverandører mot Visma Bizweb eller hente korrekte adressedata ved registrering. Dette betinger at du har tilgang til internett. Søket viser identiske resultater med www.bizweb.no.

Du kan kontrollere informasjonen ved å trykke på knappen i verktøylinjen.

I de tilfeller hvor det er forskjell mellom adresseinformasjon i Visma Bizweb og egne data, kan du oppdatere egne data ved å krysse av i aktuelle felt.

Skal du opprette en ny kunde/leverandør, må du trykke på Bizweb-ikonet og søke:

Du kan søke på firmanavn, adresse, organisasjonsnummer og telefonnummer.

Pek på firma du vil opprette fra og trykk OK. Velg hvilken informasjon du ønsker oppdatert.