Du er her: Dokumentasjon > Nyheter Visma DI 13.10 > Korrigeringer Visma DI

Korrigeringer Visma DI 13.10

Dokumentet viser en kort oversikt over korrigeringer som er utført i Visma DI versjon 13.10.2.

Dersom du har meldt en feil har du mottatt et saksnummer. På den måten kan du sjekke om "din sak" er utført.

Skulle du ikke finne "din sak" i listen betyr det at den fremdeles er i arbeid. Vi håper da å ha den med i en senere versjon.

Se også

Nyheter i Visma DI 13.10
Nyhetsarkiv

Felles / Generelt Visma DI

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3811

Fellesrutiner. Klientlisten i bildet hadde mistet sortering.

DIB-3849

Fellesrutiner. Var mulig å endre rekkefølge på hovedvalgene i bildet. De underliggende bildene fikk ikke endret rekkefølge.

DI-Office

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3073

Rapport. Kundestatistikk, akkumulert. Rapporten tar nå hensyn til skuddårsdag dersom man sammenligner med tidligere år og dette var et skuddår.

DIB-3777

Kunde. Ordregrunnlag. Valg i høyremeny (Generer ordre og Generer ordre fra liste) manglet.

DIB-3809

Dokument. Dra og slipp e-post fra Microsoft Outlook feilet og man fikk Access violation.

DIB-3877

Husleie. Utleieoppdraget ble stoppet, men det ble laget faktura for en måned ekstra.

DIB-3925

Produkt. Feil produktnavn (alfanavn) kom inn i DI-Office ved synkronisering av produker fra DI-Fakturering dersom produktet var en timeart.

Korrigeringer versjon 13.10.2:

DIB-3937

Husleie. Utleiere | Nets. Forsendelsesbildet viste ingen data.

DIB-3949

Ordre, vedlegg. Valget for Importer startet ikke opp importbildet.

DIB-3968

Kalender. Var ikke mulig å endre i gruppen Tid. Gruppen skal kun være låst når timene er godkjent og kalender låses.

DIB-3988

Oppdrag. Endring av flere interne oppdrag. Søk etter timearter ga kun eksterne timearter.

DIB-3990

Ordregrunnlag. Registrering i bildet. Rekkefølge ved å benytte Tab for å hoppe mellom feltene var ikke logisk.

DIB-3992

Oppstart av Visma Business-rutiner fra DI-Office. Brukere kunne få melding om å lukke aktiv sesjon uten at det eksisterte aktive sesjoner.

DIB-4001

Ordregrunnlag. Ved bruk av filterrad og filtrering på dato viste feil dato.

DI-Business

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3780

Spørringer starter ikke lenger automatisk å vise utvalget før man var ferdig med å fylle ut alle felter.

DIB-3802

Eksport av data via DIBusinessExchange. Felt for KID kunne bli feil i noen tilfeller, slik at rapport i f.eks. PaperLess viste feil KID.

Korrigeringer versjon 13.10.2:

DIB-3958

DIBusinessExchange. Eksport av transaksjoner ved avvikende regnskapsår la kun ut IB-perioden.

DI-Regnskap / DI-Prosjekt

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3060

Kundeoppfølging | Purring/renteberegning. Purringer på e-post. Redigere e-post før sending fungerte ikke korrekt.

DIB-3662

Bilag | Buntbehandling. Vedlikehold av fjorårsbunt kunne noen ganger feilaktig oppdatere teller for neste bilagsnummer for i år i stedet for i fjor dersom man benyttet ulike bilagsnummerserier.

DIB-3639

Bilag | Registering av bilag. Bilag fra PaperLess fikk ikke alltid korrekt avgiftskode ved manuell føring når disse var overstyrt i PaperLess.

DIB-3729

Bilag | Buntoppdatering. Oppdatering av fjorårsbunt med automatposteringer kunne feile ved bruk av avdeling (konsern).

DIB-3773

Rapportering | Rapportutvalg. Saldoliste hovedbok. Kolonne for kontonavn kunne avkorte navn på konto dersom kontonummer vises venstrejustert i rapporten.

DIB-3781

Fil | Leverandører. Korrigert sjekk av landkode i forbindelse med IBAN.

DIB-3793

Verktøy | Eksport av data. Ved overføring av IB-tall til PaperLess ble beløp over en milliard feil.

DIB-3804

Rapport. Rapportering. Resultatrapport 2 hoppet over en kolonne i summering (plassering i kolonner var ikke korrekt) ved utskrift av rapporten til Microsoft Excel.

DIB-3807

Bilag | Registrering av bilag. Prosjekt. Oppretting av prosjekt under bilagsregistrering uten automatisk prosjektnummerering fungerte ikke optimalt.

DIB-3818

Bilag | Buntoppdatering. Oppdatering av bunter (med anleggsmiddelføringer) kunne få feil beløp oppdatert i historikken dersom bunten inkluderte en føring mot konto med egenskapen Avgiftskode kan avvike fra intervall satt til valget Konto behandles som avgifstsfri. Summeres i post 1.

DIB-3839

Bilag | Buntoppdatering. Oppdatering av valutaposter på inngående faktura (ikke kreditnota) kunne få feil fortegn i valutabeløp i åpen post.

DIB-3854

Bilag | Ny bunt fra historikk. Bunten kunne merke noen føringer feil dersom bunten inkluderte føringer mot konto med egenskapen Avgiftskode kan avvike fra intervall satt til valget Konto behandles som avgifstsfri. Summeres i post 1.

DIB-3865

Spørring | Bilag. Valget for å endre avdeling i spørrebildet kunne være deaktivert i noen tilfeller. Det fungerte korrekt i Spørring | Diverse.

DIB-3882

AutoPay. Innbetalinger fra AutoPay ble ikke lest inn korrekt i alle tilfeller ved enkelte avtaleoppsett.

Korrigeringer versjon 13.10.2:

DIB-3887

Leverandøroppfølging | Betalingsforslag/remittering. AutoPay. Samlet remittering med kreditnota som ikke ikke var matchet mot en kreditnota kunne resultere i at posten ikke ble slettet fra åpne poster etter mottak av returdata.

DIB-3910

Kundeoppfølging | Utskrift åpne poster med delbetaling. Rapporten viste ikke hele valutabeløpet i anmerkningsfeltet. Unødvendige mellomrom er nå fjernet for å kunne vise større valutabeløp.

DIB-3973

Remitteringsretur. Betalinger med kombinasjon av poster for i fjor og i år ga feil regnskapsperiode i bunten.

DIB-3991

Bilag | Registrering av bilag i fjor. Dersom man benyttet en nummerserie pr. bilagsart pr. år og redigerte fjorårsbunt ble teller for i år låst.

DIB-3998

Bilag | Registrering av bilag i fjor. Dersom man benyttet delvis avdeling og oppgjørskonto for årsavslutning (resultat) var satt opp med delvis avdeling, fikk bunten en debet/kredit differanse i fjor. IB i år ble korrekt.

DIB-4015

Bilag | Buntbehandling. Utskrift av bunter med regnskapsdato fom. 01.01.2020 ble feilaktig stoppet.

DI-Fakturering

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3774

Faktura | Utfakturering. Visma AutoInvoice. Kunne vise feil distribusjonstekst i spørring for faktura som har feilet under sending til AutoInvoice.

DIB-3783

Faktura | Utfakturering. Ved sending av faktura på e-post kunne det bli misvisende tekst i selve e-posten dersom det var inkludert en kreditnota i forsendelsen.

DIB-3791

Ordre | Ordreregistrering. Registrering av bestillingsordre. Dersom variant var i bruk og man trykket Esc i denne kolonnen, kunne man hoppe ut av bildet i noen tilfeller.

DIB-3823

Innkjøp, lager | Innkjøpsordre. Under oppdatering av lager ble det vist feil bestillingsnummer i bildet.

DIB-3824

Innkjøp, lager | Innkjøpsordre. Ved spørring kunne en innkjøpsordre i noen tilfeller få status Mottak ferdig før alle bestilte varer var oppdatert.

DIB-3837

Statistikk | Selgerrapport | Omsetning. Rapporten viste feil omsetning i sum for hittil i måneden dersom rapporten ble skrevet ut midt i måneden.

DIB-3869

Spørring | Fakturahistorikk. Bestillingsnummer på faktura ble ikke alltid vist i spørringen.

Korrigeringer versjon 13.10.2:

DIB-3921

Faktura | Omskrift. Omskrift av AvtaleGiro-faktura i kombinasjon med egenskap for "Ingen faktura (banken varsler)" ga tom utskrift.

DIB-3955

Faktura | Overføring av standard-/tilbudsordre til normalordre. Man kunne i spesielle situasjoner i flerbrukermiljø få samme ordrenummer som en normal registrert kreditnota.

DIB-3961

Spørring | Fakturahistorikk. Spørringen viste doble faktura (nullstilte fakturalinjeteller) dersom 2 leveringsadresser var blitt benyttet.

DIB-3965

Fakura | Utfakturering. Fakturering av varelinjer med leveringsadresser ga feil håndtering av linjenummer på faktura.

DIB-3966

Verktøy | Årsavslutning. Bedre visning av bilder som viser progresjon av årsavslutningen.