Visma DI

Du er her: Dokumentasjon > DI-Fakturering > Verktøy - DI-Fakturering

Verktøy - DI-Fakturering

Informasjon

Under Verktøy finner du programmer/rutiner som er knyttet til filsystemet, eksport/­import av data og årsavslutningsrutiner. I tillegg finnes en del hjelpeverktøy knyttet til ulike system.

De fleste valgene er nesten like i de ulike systemene, og er derfor beskrevet samlet.

Se også

Verktøy

Prisendring (DI-Fakturering)

Prisending finner du i egen veiledning.

Se også

Prisendring i DI-Fakturering

Visma AutoInvoice - Kontroll/oppdater (DI-Fakturering)

Du kan kontrollere alle kundene på en klient mot Visma AutoInvoice og velge hvilke kunder du ønsker å sette som mottakere av elektronisk faktura via Visma AutoInvoice i en og samme rutine.

Systemet går da gjennom alle kundene dine, og du får en liste over de kundene som er funnet i Visma AutoInvoice:

Du kan fjerne OK for de kundene du ikke ønsker å oppdatere med elektronisk fakturadistribusjonsmåte Visma AutoInvoice. Trykk OK for å oppdatere de valgte kundene.

Se også

Visma AutoInvoice

Årsavslutning

Beskrivelse finner du i egen veiledning.

Se også

Årsavslutning DI-Fakturering

Verktøykasse

Verktøykassen er beskrevet i egen veiledning.

Se også

Verktøykasse
Verktøykasse - DI-Fakturering