Du er her: Veiledninger > Generelle veiledninger > Blanketter og blankettdesign i Visma DI

Blanketter og blankettdesign i Visma DI

Generelt

Blanketter og blankettdesign i Visma DI består av 2 hoveddeler, hvor hver del er beskrevet i sin egen dokumentasjon.

DI-Blankettdesigner

Første del beskriver design av blanketter. Du kan lage og redigere utseende på blanketter som benyttes i programvaren. I blankettoppsettet bestemmer du skriver, antall kopier, innstillinger for skuffer, PDF, språk, osv.

DI-Blankettgenerator

Andre del omtaler generering av blanketter. Blankettmotoren består av programmer knyttet til utskrifter i Visma DI, og skriver ut blanketter på grunnlag av blankettoppsettet, som igjen er basert på data fra Visma DI.