Du er her: Dokumentasjon > Generelt om Visma DI > Administrasjon / oppsett

Administrasjon / oppsett

Her finner du informasjon om programmer som administrerer og setter opp systemet.

Visma DI Admin brukes for å administrere lisenser, brukere og brukergrupper, samt å styre tilgang til klienter og rutiner. For å få tilgang til Visma DI Admin, må du være opprettet som bruker og administrator. Det vil si at det må være huket av for Administrator og Aktiv i fanen for Brukerens Egenskaper.

Tips! Å samle medarbeiderne i grupper gir bedre oversikt og enklere administrasjon. Du bestemmer hvilke rettigheter som skal tildeles den enkelte gruppe. Medarbeidere som senere blir opprettet under denne gruppen, får samme rettigheter som gruppen.

Visma DI Server konsoll og Visma DI Server konfigurasjon er program for vedlikehold av programserver og databaseserver.