Du er her: Veiledninger > Veiledninger DI-Office > Integrasjon Microsoft Outlook

Integrasjon mellom DI-Office og Microsoft Outlook

Generelt

E-post modulen i DI-Office har integrasjon med Microsoft Outlook. Den gir deg mulighet til å lese all post ifra DI-Office bildet. Om du ønsker, kan du importere e-postene slik at de lagres under den enkelte forbindelse – kunde, leverandør, medarbeider osv.

Det legges til en kolonne i Microsoft Outlook som viser om e-posten er overført til DI-Office.

Overføre e-poster

Du kan overføre e-poster til DI-Office direkte fra Microsoft Outlook. For å starte opp dette velger du e-posten i Microsoft Outlook, og deretter går du til fanen DI-Office øverst i menyen og klikker på knappen Lagre i DI-Office:

NB! Innlogget bruker må være opprettet som medarbeider for at funksjonen skal virke.

Når du har klikket på knappen for å Lagre i DI-Office, vil importbildet automatisk dukke opp:

I bildet kan du legge til avsender, mottaker, ol. Klikk Importer for å lagre e-posten på ønsket forbindelse.

Markert som eksportert i Microsoft Outlook

E-poster som overføres til DI-Office blir markert når disse eksporteres.

Du kan hente frem en kolonne i Microsoft Outlook for å se hvilke e-poster som er importert eller er sendt til DI-Office.

For å vise kolonnen, åpner du valget Legg til kolonner i gruppen Sortering under fanen Visning i Microsoft Outlook. I nedtrekksboksen Velg tilgjengelige kolonner fra kan du velge Brukerdefinerte felt i innboksen. Du vil da kunne se valget DI-Office i listen:

Velg kolonnen DI-Office, og klikk knappen Legg til -> for å gjøre den tilgjengelig i innboksen. Du kan endre rekkefølge på kolonnene i bildet, eller du kan dra og slipp kolonner i selve innboksen i Microsoft Outlook.

Kolonnen vil nå vises i innboksen, og viser om e-posten er overført til DI-Office: