Du er her: Veiledninger > Veiledninger DI-Business > Vis programmer i klientmapper

Vis programmer i klientmapper

Generelt

Du kan under DI-Business | Diverse | Vis programmer i klientmapper... få en oversikt over eventuelle programmer som er plassert i klientmappene i DI-Business.

Vanligvis ligger programmene i programmappen, men i enkelte tilfeller blir enkeltprogrammer lagt i klientmapper. Dette kan være tilpasninger som gjelder for en enkelt klient eller i forbindelse med testing av programmer.

Under kjøring bruker systemet en såkalt søkesti for å bestemme hvor et program hentes fra. Først sjekkes klientmappen, og hvis programmet finnes der brukes dette. Hvis ikke leter systemet i programmappen (\DI). Dette betyr at man kan legge et program i klientmappen hvis man ønsker å bruke det på den aktuelle klienten, men ikke på andre klienter.

Hvis programmer blir liggende igjen i klientmappene kan de lage problemer, særlig i forbindelse med installasjon av ny versjon. Du kan derfor bruke denne rutinen for å se om det ligger igjen gamle programfiler og slette de.

NB! Ikke slett programfiler uten at du vet hva du gjør. Vær sikker på at programmene du sletter ikke er i bruk.