Du er her: Dokumentasjon > DI-Regnskap

DI-Regnskap

DI-Regnskap er et komplett regnskapssystem utviklet i nært samarbeid med blant annet regnskapsbransjen. DI-Regnskap leveres i flere modeller samt i ett-firma eller flerfirmaløsning.

DI-Regnskap leveres med ferdig oppbygd kontoplan og standard valg for egenskaper/­oppsett. Det er derfor klar til bruk etter installasjon. DI-Regnskap kan benyttes som et separat system for registrering av bilag og utskrift av de nødvendige regnskaps­rapporter eller integreres med DI-Fakturering, DI-Prosjekt eller forskjellige bransjeløsninger.

DI-Regnskap er integrert med DI-PaperLess for bl.a. skanning av bilag og avstemmingsprogrammer.

Tips! Gå gjennom egenskaper og innstillinger i DI-Regnskap før du starter å bruke rutinene for å sjekke at de fungerer optimalt for ditt bruk.

Dokumentasjonen for DI-Regnskap er delt inn i kapittel/avsnitt basert på hovedfunksjonene: