Du er her: Veiledninger > Veiledninger DI-Office > Importere transaksjoner VPI

Importere transaksjoner fra Visma Partner Insights

Generelt

Dersom du har behov for å importere transaksjoner fra Visma Partner Insights for å kunne fakturere forbruk av disse tjenestene til dine kunder, finnes det mulighet for dette i DI-Office.

NB! Dette forutsetter abonnement på tilgang til Visma Partner Insights.

Eksport

For å eksportere transaksjoner fra Visma Partner Insights som kan importeres i DI-Office, må du velge eksportformatet Visma Quality Management. Viser til dokumentasjonen for Visma Partner Insights for hvordan du kobler kunder og varer, og utfører selve eksporten.

Import

For å starte import av transaksjoner fra Visma Partner Insights, åpner du firmaet/klienten og velger fanen Klient i båndet øverst i bildet. Deretter velger du Diverse | Visma Partner Insights | Importer transaksjoner under gruppen Handlinger.

Du får da spørsmål om å velge importfilen med transaksjoner fra Visma Partner Insights. Søk deg frem til riktig fil, og klikk på Åpen for å gå videre med importen.

Et slikt bilde vil da åpnes hvor du kan se informasjon om kunder som har transaksjoner som er klar for import:

Som standard vil det bli dannet ordre, men du kan overstyre dette ved å markere Importer til ordregrunnlag på de kundene du ønsker å danne ordregrunnlag i stedet. Du kan benytte knappene Merk valgte og Ikke-merk valgte for å enkelt endre valget for Importer til ordregrunnlag på flere kunder samtidig.

Velg ønsket Dato som skal benyttes på ordregrunnlag og ordre, og ønsket tekst i Ordrebeskrivelse.

Dersom du krysser av for Sett ordre fakturaklar blir ordre som dannes klargjort for fakturering under importen. Dette valget har ingen innvirkning på ordregrunnlag som dannes.

Trykk Importer for å starte selve importen.