Du er her: Dokumentasjon > Visma DI Meny > Hjem

Hjem

Innledning

Når du trykker på menyvalget merket med navnet til pålogget bruker/medarbeider, kommer du til bildet for hjem. Er brukeren koblet til en medarbeider, finner du navnet på medarbeideren i menyen. Er ikke brukeren koblet til en medarbeider, vil du finne brukernavnet der i stedet.

Hjem gir bl.a. ulike personavhengige tilganger, og tilganger til rutiner som gjelder for byrået eller på tvers av klienter.

Bildevelgeren

I bildevelgeren til venstre får du en oversikt over de tilgjengelig menyene/valgene du har for Hjem.

Favoritter

• Favorittforbindelser
    Viser en liste over dine favorittforbindelser. Det kan være kunder, leverandører, medarbeidere eller andre forbindelser på tvers av firma/klienter.
  • Sist viste
    Her får du en oversikt over sist viste forbindelser.
  • Siste gjøremål
    Bildet viser en oversikt over de siste oppdrag, oppgaver, osv. du har jobbet med.

Planlegging

• Dagoversikt
    Tilhører Kalendermodulen. Viser oversikt over antall avtaler, oppgaver, tilbud m/oppfølgingsfrist og faktura med forfall. Du må være knyttet opp som medarbeider for å få denne oversikten.
  • Kalender
    Tilhører Kalendermodulen. Gir mulighet for å lage kalenderavtaler og viser oversikt over hvilke avtaler du har pr dato. Gir også tilgang til timeregistrering. Du må være knyttet opp som medarbeider for å få tilgang til denne.

Dokumenter

• Meldinger
    Viser interne meldinger dersom systembrukeren er knyttet opp som medarbeider. Meldinger gir mulighet for å sende meldinger med vedlegg til andre medarbeidere i samme firma. Fordelen med denne i motsetning til vanlig e-post, er at du får alle meldinger tilknyttet det enkelte firma på ett sted. Meldingene kan kun leses når du logger på dette firmaet.
  • E-post
    Modul som gir mulighet for integrasjon mellom Microsoft Outlook og DI-Office. Integrasjon mot e-post gir deg mulighet til å lese all post fra DI-Office. Om du ønsker det, kan du også lagre e-posten under den enkelte aktørrolle. Innlogget bruker må da være opprettet som medarbeider.
  • KS Håndbok
    Modul som gir mulighet til import og oppslag i KS Håndbok. Mulighet for å benytte KS dokumentmaler. Modulen KS Håndbok (firmaets kvalitetssikringshåndbok) kan lette deg for mye arbeid. Du kan for eksempel importere ferdige maler som henter opplysninger fra systemet ved hjelp av flettekoder. Du kan selv tilpasse malene til din bedrift.

DI-Husleie

• Utleiere
    Oversikt over utleiere i DI-Office Husleiemodulen.
  • Leietakere
    Oversikt over leietakere i DI-Ofifice Husleiemodulen.
  • Boliger
    Oversikt over boliger i DI-Office Husleiemodulen.

Prosesser

Du kan bygge opp prosesser (arbeidssteg) som du vanligvis utfører steg for steg. I disse arbeidsprossene kan du koble til aktuell dokumentasjon og rutiner i programmene. Prosessene knyttes til hver medarbeider.

• Maler
    En liste over prosessmaler som er opprettet på byrået.
  • Pågående
    Her finner du en oversikt over alle pågående prosesser som er startet.
  • Fullførte
    En oversikt over alle fullførte prosesser finner du i dette bildet.

Planlegging

Dagoversikt

Dagoversikten finner du under hjem (navnet ditt) i bildevelgeren til venstre. Her finner du bl.a. dagens avtaler og oppgaver.

Brukeren din må være knyttet opp som medarbeider for å få denne oversikten.

Du kan åpne et kalenderelement ved å dobbeltklikke på det.

Tilleggsmoduler

Har du integrerte moduler som Tilbud, Oppgaver og/eller Fakturering, vil du i tillegg til dagens avtaler også få oversikt over oppgaver eller utgående tilbud med tidsfrister samt utgående fakturaer som forfaller.