Boliger

Generelt

Etter at du har valgt Utleier, oppretter du utleierens boliger. Du kan velge Boliger under DI-Husleie i bildevelgeren til venstre i hovedbildet.

For detaljvisning og videre behandling av boliger, dobbeltklikk på ønsket bolig eller merk boligen og klikk Endre under gruppen Redigering i fanen Bolig i båndet øverst i bildet. For å opprette ny bolig, klikker du på knappen Ny på samme sted.

I detaljvisningen av boligen registrerer du opplysninger om boligen. Netto areal og antall rom kan være greit å ha lagt inn som informasjon om boligen. Dersom ligningspapirer skal genereres og sendes Altinn, må ligningsdata fylles ut.

Se også

Utleiere

Bildevelger

I bildevelgeren til venstre i detaljbildet kan du vedlikeholde boligen mv.

Egenskaper

• Detaljer
    Her finner du generelle egenskaper om boligen, slik som navn/gate, husinformasjon, ligningsdata, osv.

Sammendrag

• Sammendrag
    Viser en liten og kort oversikt over de mest relevante egenskapene.

Utleie

• Leieforhold
    Lister opp leieforhold som gjelder boligen. Et leieforhold er en avtale mellom en utleier og en leietaker knyttet til boligen. Oversikten oppdateres etter hvert som avtaler opprettes og ordre genereres.
  • Standardoppdrag
    Dette er alle alternative "produkter" som kan benyttes i leieforhold, slik som husleie, garasjeleie, kabel-TV, osv.

Egenskaper

De fleste aktuelle felt i bildet kan gjøres synlige i de enkelte listene ved hjelp av Feltvelgeren.