Du er her: Dokumentasjon > Nyheter Visma DI 13.10 > Nyhetsarkiv > Korrigeringer v12.1

Korrigeringer Visma DI 12.1

Dokumentet viser en kort oversikt over korrigeringer som er utført i Visma DI versjon 12.1.1.

Dersom du har meldt en feil har du mottatt et saksnummer. På den måten kan du sjekke om "din sak" er utført.

Skulle du ikke finne "din sak" i listen betyr det at den fremdeles er i arbeid. Vi håper da å ha den med i en senere versjon.

Se også

Nyheter i Visma DI 12.1
Nyhetsarkiv

Felles / Generelt Visma DI

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3648

Sikkerhetskopi DI-Business. DIDLT-registeret ble ikke med i backupfilen.

DI-Office

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3052

Klienter som ble slettet forsvant ikke fra klientlista.

DIB-3380

Ordre. Skjermbildet ble ikke oppdatert etter at ordre ble klargjort til fakturering.

DIB-3420

Korrigert feil hvor endring av hyppighet på arbeidsoppgave laget ny oppgave på "Pågående" oppgaver.

DIB-3622

Faktura til Autoinvoice. IBAN kode manglet på e-postfaktura.

DIB-3656

Bestillingsnummer ble ikke sendt meg på faktura til AutoInvoice.

DIB-3750

Korrigert for feilmelding "List index out of bounds" i Kalenderbildet.

DI-Business

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-3632

DI-XML-import. Forbedret feilvarsling i importloggen ved feil i filnavn.

DI-Regnskap / DI-Prosjekt

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-2624

Kunde-/Leverandøroppfølging. Vedlikehold åpne poster. Ble sittende fast i siste linje ved Ctrl-S.

DIB-2975

Bilag | Bilagsregistrering. Bunt fra PaperLess. Ga noen ganger uriktig melding om at fokus var flyttet.

DIB-3205

Leverandøroppfølging | Betalingsforslag/remittering. Remittering utland. Måtte innom Swift-opplysninger om man benyttet valuta 01 NOK i stedet for 00 NOK.

DIB-3355

Bilag | Buntbehandling. Skriv ut. Fikk feilmelding dersom bunt inneholdt konto som ikke var opprettet ved 2. gangs utskrift.

DIB-3391

Spørringer. Endre avdeling. Det var mulig å endre avdeling på alle konti dersom delvis avdeling var benyttet på klienten. Nå er det kun mulig å endre på konti som er aktivert for avdeling.

DIB-3409

Spørringer | (flere). Dersom man viste data i spørringen, minimerte bildet, og så åpnet igjen, kunne man få rar tekst i bildet.

DIB-3429

Prosjekt. Rapporter | Rapport 11. Utvalgte prosjekt viste feil oppsummert avdeling i rapporten.

DIB-3434

Prosjekt | Bilag | Buntbehandling | Vedlikehold av bunt prosjekt. Feil i oppslag mot hjelpefil DIHLP.dat.

DIB-3482

Bilag | Buntbehandling | Oppdatering. Egenskap for avgiftsfritt på konto og avgift på konto ga 0 i beløp.

DIB-3486

Bilag | Buntoppdatering. Bruk av bilagsart 66/67/68 gav feil omsetningstall på reskontro.

DIB-3549

Fellesrutiner. Oppdatering av periodiseringsbunter via fellesrutiner virket ikke.

DIB-3550

Rapporter | Rapporter til Excel (mal). Prosjektrapport 21A og B. Viste feil %-sats ved nullomsetning.

DIB-3599

Visma Autopay. Fikk ikke remittert andre avtaler så lenge det lå en deaktivert AutoPay-avtale i DI-Elbet.

DIB-3604

Bilag | Buntoppdatering (og Fellesrutiner | Prosjekt). Oppdatering samlet Prosjekt/Regnskap med automatposteringer oppdaterte kun i DI-Prosjekt.

DIB-3619

Rapportering | Rapportutvalg. MVA-rapport 7 og 8 viste ikke manuelt førte MVA-føringer.

DIB-3631

Bilag | Buntoppdatering. Oppdatering fjorår med avgiftskodene 3-4 og 91-94 gav feil i PaperLess

DIB-3668

Rapportering | Rapporter til Excel (mal). Saldoliste hovedbok. Rapporten la ut ukorrekt saldo når MVA-koder for innførselsmva. ble benyttet.

DIB-3695

Rapportering | Rapportutvalg. MVA-rapport 1. Feil grunnlagsbeløp kunne under spesielle situasjoner komme på post 9 i rapporten.

DIB-3697

Bilag | Bilagsregistrering. Manuell føring av betalingsposter med valuta tillater igjen Esc-tast for å gå tilbake til linjen.

DIB-3712

AutoPay. Inngående betalinger. Dersom flere inngående betalinger (for flere dager) ble hentet ned samtidi, og en av transaksjonene (med KID) tilhørte en ukjent konto, ble siste bankføring i bunten utelatt slik at bunten ikke gikk i 0.

DIB-3718

Leverandøroppfølging | Betalingsforslag/remittering. Får noen ganger 3707-melding etter remittering når det kjøres 3 eller flere remitteringer på samme dag.

DIB-3722

Rapportering | Rapportutvalg. Resultatrapport (blankettmotor). % for salg budsjett vises feil i rapporten.

DIB-3723

Bilag | Buntoppdatering. Oppdatering av fjorårsbunt med føringer på ny konto, kunne i noen situasjoner skaper differanse (analyse 4 og 5).

DI-Fakturering

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

DIB-2172

Faktura | Utfakturering. Fakturering kunne fjerne noen ordre i status 2 fra ordrelisten i spesielle situasjoner.

DIB-3423

Faktura | Utfakturering. Avgiftsfrie tillegg (fakturagebyr) til AutoInvoice ble feil ved konvertering til EHF.

DIB-3640

Faktura | Utfakturering. En fakturanummer kunne vises feil i bunt og fakturajournal ved samlefakturering, der det benyttes egne serier for kreditnotaer.

DIB-3641

Faktura | Klargjøre (F31). Klargjøring av ordre feilet på 2. kunde.

DIB-3728

Varesøk. Alfasøk på varer fungerte ikke alltid etter vareimport via Microsoft Excel.

DIB-3738

Varesøk. Noen spesielle varer kunne bli utelatt under søk av varer. Disse ble ikke vist i søket, men kunne benyttes ved å taste inn varenummr manuelt.