Du er her: Dokumentasjon > DI-Regnskap > Faste opplysninger og egenskaper > Tidligere års tall

Tidligere års tall

Generelt

NB! Registrering av tidligere års tall er kun aktuelt når systemet tas i bruk første gang.

Det er ikke aktuelt dersom du har fått konvertert data fra andre system hvor tidligere års historikk er tatt med. Det er heller ikke aktuelt dersom du har registrert fjorårssaldi i bilags­registreringen.

Senere blir tall fra tidligere år generert under årsavslutningsrutinen. Muligheten for å registrere tall på tidligere år ligger kun i den største modellen av DI-Regnskap. Tallene oppdateres ikke i historikken, kun som et beløp pr. måned pr. konto på konto­. Fjorårs­historikken oppdateres først under årsavslutningsrutinen, og inneholder en komplett historikk.

Velg først om du skal registrere tall på i fjor eller i forfjor. Deretter må du velge kontotype – hovedbok, kunder eller leverandører.

Nullstilling, fjorårstall

Nullstilling kan foretas på kunder, leverandører eller hovedbokskonti i hvert sitt menyvalg.