Brukere

Generelt

Programmet vedlikeholder prioritering av avdelinger, slik at brukerens brukernavn kan overstyre kundens avdeling.

Tabellen kan kun vedlikeholdes av administratorbrukere. Er du ikke administratorbruker vil du heller ikke se menyvalget.

Se også

Visma DI Admin

Hvis ikke alle registrerte brukere fremkommer i listen, må du velge Egenskaper | Felles | Utskriftsoppsett og velge Eget oppsett for hver bruker for å lagre bruker. (Slå av funksjon igjen etter dette.)

Slik prioriteres valg av avdeling

Det er to egenskaper som er vesentlige. Normalt velges avdeling fra avdeling registrert på kunde så lenge ikke andre prioriterte egenskaper er satt.

Når koden Ordrenummerserie pr. avdeling under Egenskaper | DI-Fakturering | Ordrebehandling er avkrysset, vil alltid avdeling hentes fra BrukerID.

Hvis også Kobling mellom selger og avdeling under Egenskaper | DI-Fakturering | Ordrebehandling samtidig er avkrysset, vil selgers avdeling gå foran så lenge selger er angitt på kunden.

Hvis derimot ikke egenskap for Ordrenummerserie pr. avdeling er angitt, vil selgers avdeling prioriteres.