Prosjekter

Innledning

Du oppretter prosjekter under Fil | Prosjekter.

Prosjekter kan også opprettes under bilags­registrering ved å taste Z i K-feltet.

Sletting av Prosjekter

Et prosjekt kan kun slettes dersom det ikke har vært omsetning/føring på prosjektet. Det anbefales imidlertid at kontoutdrag/rapporter er skrevet ut/lagret før sletting. Brukeren er selv ansvarlig for at oppbevaringsplikten i bokføringsregelverket er oppfylt.

Egenskaper Prosjekt

Prosjektopplysninger

Før du endrer eller benytter er prosjekt første gang, anbefaler vi deg å gå gjennom feltene nedenfor nøye.

Prosjektinfo

Fritekst

Her kan du legge inn notater på prosjektet.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon under fritekst, kan du lage tilleggslinjer med ledetekster som du selv bestemmer. Forutsetning for dette er at du lager Ledetekstene under Egenskaper | DI-Prosjekt | Tilleggslinjer.

Se også

Egenskaper DI-Prosjekt